Mijn naam is Floortje en ik ben F.E.R.P. een aantal jaar geleden gestart omdat ik graag mensen en bedrijven help. Veel kleine tot middel grote bedrijven, non-profit organisaties en stichtingen hebben hulp nodig om hun boodschap duidelijk en aan de juiste doelgroep over te brengen. Hier wil ik graag aan bijdragen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt en dat we allemaal proberen het goede te doen. Daarom zet ik mij ook in voor organisaties die bestaan om een ander te helpen of iets bijdragen aan de maatschappij.

Als persoon ben ik erg leergierig en nieuwsgierig wat mij helpt om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Ik houd ook erg van zonnig weer, lekker eten (maken) en reizen. Ik houd van grote en kleine reizen ver of dichtbij. Als ik op reis ben ervaar ik vrijheid, zie ik alles voor het eerst, geniet ik van alle indrukken en ga ik vol inspiratie weer naar huis.

Ik kan je hulp gebruiken