Ik help je verder!  We gaan samen op zoek naar de kern van je organisatie en welke boodschap we het beste kunnen overbrengen aan  jouw doelgroep(en). Ik werk met oog voor detail en probleemoplossend. Ik vat de koe bij de horens.

Ik werk voor veel kleine tot middel grote bedrijven, non-profit organisaties en stichtingen met een maatschappelijk belang omdat ik hieraan ook graag een bijdrage lever. Zij kunnen de hulp goed gebruiken om de boodschap duidelijk aan de juiste doelgroep over te brengen.
Ook is mijn streven ervoor te zorgen dat je de dingen die ik heb uitgelegd en opgezet zelf kan bijhouden. Hierdoor heb je mijn hulp als het goed is steeds minder nodig. 

Wil je meer weten over mij klik dan hier. Ben je meer geïnteresseerd in wat ik voor je kan doen? Klik dan hier.

Je mag me ook altijd bellen of mailen via info@ferp.nl / 06-30138122

Vraag me om hulp